Referenties uitvaartbegeleiding

scheidingslijn-logo

Goedenavond Maurice,

Wij zijn net thuis van het afscheidsetentje met de familie. Ook dat is in prima harmonie verlopen zodat we kunnen terugkijken op een bijzondere dag.

Een dag die mede dank zij jou zo mooi is verlopen. Dit is belangrijk omdat  dit gebeurtenissen  zijn die je maar een of twee keer in je leven doet.

Ik wil je hier nogmaals hartelijk voor danken.

Ik had er ondanks alles hoge verwachtingen van vandaag, maar het is meer geworden dan dat.

En ik heb van mijn broer begrepen dat hij ook meer dan tevreden was.

Dank Maurice.

Bram

Beste Maurice,

Na een paar dagen vakantie en het terughalen van herinneringen aan mijn vader, wil ik je via deze weg danken voor de bijeenkomsten die wij met jou, om hem heen, hebben gehad.

Jouw woorden hebben mij getroost, gesterkt en meer duidelijk gemaakt in dat waar ik al jaren niet zelf onder woorden kon brengen.

Met name jouw typering over het feit dat we allemaal een andere vader hebben gekend, met de duidelijk herkenbare algemene rode lijn voor ons allen. Maar ook de gekooide vogel die nu weer vrij is, ik heb ze zien vliegen in zijn favoriete Zwitserland.

Het beste gezicht van mijn vader houd ik over. Zoals ik in mijn laatste woorden naar hem heb geuit, ben ik trots op hoe hij de laatste dagen heeft doorgemaakt. Precies zoals hij was: stoer, eerlijk, en recht op het doel af.

Maurice, ik bewaar graag jouw kaartje voor in de toekomst. Ik heb je ervaren als een integer, kundig en fijn mens. Dank je wel!

Hartelijke groet juli 2018

Beste Maurice,

Wij willen je allereerst hartelijk bedanken voor je rol als voorganger bij de uitvaart van Jan.

Bedankt voor je programma, begeleiding en je voordracht. We zijn er als familie zeer tevreden over de wijze waarop de uitvaart is verlopen.

Ook van de genodigden hebben wij positieve reacties ontvangen over de bijdrage die jij hierin vervuld hebt.

Augustus 2018

Beste Maurice,

Hierbij wil ik je namens mij, en de familie  hartelijk danken voor het verzorgen van de mooie en indrukwekkende begrafenisplechtigheid.

Je betrokkenheid en waardige woorden hebben diepe indruk gemaakt.
De entourage in de prachtige Sint Petrus Banden kapel en de opstelling en aankleding zorgden ervoor dat in een gepaste sfeer en op een indrukwekkende wijze afscheid kon worden genomen van onze vader, opa, vriend en familielid. Het verhaal van de Talenten en het verhaal van de vogel paste perfect en de door ons uitgekozen muziek sloot hierbij goed aan. Ook de adviezen van jou, die wij in het voorgesprek ter harte hebben genomen, geven aan dat je echt een goede en waardige kijk hebt op dit soort emotionele en toch ook beladen plechtigheden.

Hiervoor willen wij je nogmaals hartelijk danken en onze innige waardering uitspreken.

Met hartelijke groet,
januari 2018

Beste Maurice,

Het is alweer een week geleden sinds we mijn vader de laatste eer bewezen: ongelooflijk zo snel als de dagen, als in een roes, voorbij gaan.

Wij kijken met ongelooflijk veel dankbaarheid terug op wat jij voor ons betekent hebt rondom het afscheid van mijn vader! Ik ben zelf bovendien erg blij met de wijze waarop je mij hebt geholpen om mijn perfectionisme en regelzucht (enigszins) te beheersen, want die speelden best wel een beetje erg op, geloof ik...

Van velen hebben wij zeer positieve ervaringen en indrukken vernomen over de afscheidsdienst en alles daaromheen; nadrukkelijk ook over jouw aanpak en verhalen, die menigeen het idee gaven dat je ons en mijn vader al zeer lange tijd enorm goed kende. Erg mooi!

hartelijke groet, M.S

Beste Maurice,

Ik weet niet zo goed hoe dit te verwoorden, maar afgelopen zondag, de uitvaart van mijn moeder, was werkelijk een geschenk zo mooi (voor zover je daarover kunt spreken in die omstandigheden) Heel erg bedankt voor de zo prachtige invulling, het ritueel en de zo passende woorden.

Tijdens het laatste verhaal ‘het huis’?  kwamen zoveel lijntjes samen dat ik (en enkelen ingewijden met mij) werkelijk met stomheid geslagen waren. Ik ben blij dat er een opname is gemaakt om terug te luisteren. Heel graag zou ik (als dat kan ) de tekst ontvangen van het laatste verhaal. Zou dat mogelijk zijn?

Mede namens mijn vader: heel erg bedankt voor alles.

Met vriendelijke groet feb.2018

Beste Maurice,

Ik weet niet zo goed hoe dit te verwoorden, maar afgelopen zondag, de uitvaart van mijn moeder, was werkelijk een geschenk zo mooi (voor zover je daarover kunt spreken in die omstandigheden) Heel erg bedankt voor de zo prachtige invulling, het ritueel en de zo passende woorden.

Tijdens het laatste verhaal ‘het huis’?  kwamen zoveel lijntjes samen dat ik (en enkelen ingewijden met mij) werkelijk met stomheid geslagen waren. Ik ben blij dat er een opname is gemaakt om terug te luisteren. Heel graag zou ik (als dat kan ) de tekst ontvangen van het laatste verhaal. Zou dat mogelijk zijn?

Mede namens mijn vader: heel erg bedankt voor alles.

Met vriendelijke groet feb.2018

Beste Maurice,

ik wil je graag bedanken, ook namens de familie, voor de prachtige dienst die je hebt verzorgd in de kapel van St.Barbara.

Het was helemaal in een stijl die bij hem past. Ik ben zeer onder de indruk. De muziek bij binnenkomst en vooral de teksten die je had geschreven naar aanleiding van het gesprek met de familie van afgelopen donderdag waren bijzonder treffend.

Wat op mij de meeste indruk maakte was de passage waarin je beschreef over een man van 85 jaar, geen relatie, geen kinderen en dan zo'n volle kapel. Dat getuigd van een rijk leven. Prachtig verwoord.

Met vriendelijke groet, F. R.

Hallo Maurice,

Bij deze wil ik je, ook uit naam van mijn vrouw en haar zus, nog eens zeer hartelijk danken voor de schitterende dienst welke je bij de uitvaart van mijn schoonvader, Wim Lamet, hebt gehouden.

Vooral de manier waarop je het e.e.a. aan elkaar gebabbeld hebt was weer geheel naar wens. Ook het voorlezen van de speech van M. verdient een compliment. Ze wilde je eigenlijk zelf nog bedanken, maar helaas was je al snel vertrokken naar je volgende ceremonie.

Ook het betrekken van zijn honden was bijzonder. Op een mooie manier laten weten wat deze dieren voor hem betekent hebben.

Ook de pauwen deden hun intrede en lieten van zich horen. Iets dat vooral A. hoopte en bij toeval op het juiste moment lieten weten dat ze er waren. Zelf had je de grootste lol in dit voorval en schiep de luchtigheid waarmee we konden afsluiten.

Iets waar we zeker door verrast waren was dat je er voor koos om André Hazes 'apart' te laten horen en niet alleen als 'afscheidslied'. En het mooiste daaraan was dat je er zelf nog het meeste op zat te swingen.

Iets dat Wim zeer gewaardeerd zou hebben. Hij was altijd in voor een geintje en zou dit zeker ook zelf gedaan hebben. Wij vonden het zeker zeer amusant en waarderen dit zeker.

Nogmaals, onze hartelijke dank voor je aanwezigheid en de manier waarop deze 'dag' verlopen is.

Vriendelijke groet,

Dick. 2016

Beste Maurice,

Langs deze weg wil ik u graag hartelijk bedanken voor de mooie dienst die u gisteren verzorgd heeft voor mijn vader, Het was precies goed zo. We hebben waardig afscheid van hem kunnen nemen en het boek kunnen sluiten. Fijn dat u met ons mee heeft gedacht.

Nu is het tijd om de draad weer op te pakken en er voor te zorgen dat mijn moeder nog een aantal jaren kan gaan genieten.

Vanmiddag gaat zij weer terug naar haar eigen huisje en gaan we overleggen hoe we haar het beste hierin kunnen begeleiden en steunen. Misschien heeft zij behoefde om ook met u een keer van gedachte te wisselen. Wanneer dit zo is, kunnen wij dan contact met u opnemen?

Met vriendelijke groet, E. v. R. d. B.

Dag Maurice,

Het is inmiddels alweer 5 dagen geleden dat we mijn moeder begraven hebben. Wij hebben een fijn gevoel aan de viering overgehouden, Met name de tip om met mijn dochters en kleindochter de levensloop te vertellen, was zo fijn. Ook de andere lezingen en het in het licht zetten waarbij de overige familieleden betrokken werden is door hen als heel mooi ervaren. Dat U  het had over je grootste schat begraven heeft me diep geraakt. Zo was het maar net! en het was voor de kindjes heel duidelijk. Nogmaals onze dank voor uw bijdrage. I. van D-N

2016

Beste Maurice,

Langs deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor de erg mooie bijeenkomst ter gelegenheid van de crematie van mijn moeder. Zonder jouw inbreng zou de bijeenkomst veel aan zijn kracht en intensiteit hebben ingeboet. De bijeenkomst werd ook zeer gewaardeerd door de andere aanwezigen. Nogmaals mijn dank hiervoor.

Met vriendelijk groet en wellicht tot ziens,

M.K.

Beste Maurice,

We willen je heel erg bedanken voor de dienst die je hebt gedaan bij mijn (schoon) moeder.

We hebben van vele mensen vernomen dat ze het als een heel speciaal afscheid hebben ervaren.

Wij hebben het ervaren als een vertelling over het leven van haar met hele warme gevoelens.

Nogmaals,  heel erg bedankt.

R. en M. v B.

Heeft u vragen?

Bel 06-215 977 24
of mail mij direct.

Ik ontvang graag de nieuwsbrief

Invalid Email
Please check the captcha to verify you are not a robot.