pastoralepartner-portret

Wie is De Pastorale Partner?

scheidingslijn-logo

‘GELOVEN KAN OOK ZONDER KERK’

Betrokken ruimdenkende pastor

De Pastorale Partner is de empathische pastor en eerstelijns geestelijk verzorger Maurice Van der Put. Maurice studeerde zeven jaar Pastorale Theologie in Heerlen. Hij heeft 27 jaar ervaring als pastor en eerstelijns geestelijk verzorger in verpleeghuizen, waarvan 16 jaar als zelfstandige. Door zijn jarenlange ervaring kent hij het vak vanuit de praktijk. Zijn missie is mensen en hun naasten steunen om het leven zin te geven.

Mentaal welbevinden voor iedereen

Pastor Maurice is van mening dat iedereen zelf zijn leven moet zingeven. Je kunt het zelf, maar niet altijd alleen. Maurice geeft steun om het leven zin te geven voor een mentaal welbevinden. Vanuit het geloof, maar vooral ook vanuit uw eigen levensperspectief. Hij wil mensen niet bekeren, want ‘geloven kan ook zonder kerk’. Met deze houding beweegt hij mee in de huidige verandering van geloof naar zingeving, mindfulness en bezinning.

Balans in denken, voelen en handelen

Ziekte of het verlies van een dierbare brengt veel stress en verdriet met zich mee. Door een heftige verandering zijn uw denken, voelen en handelen vaak niet meer in balans. En omdat u veel praktische zaken moet regelen, komt de rouwverwerking pas later. U kunt dan in een dal belanden waar u weer uit wilt komen. Hierbij help ik u graag.

Eerstelijns geestelijk verzorger is een vak

Maurice maakt zich persoonlijk sterk voor meer erkenning van eerstelijns geestelijk verzorgers. Als deelnemer aan de onderzoeksgemeenschap die wetenschappelijke case studies doet met verschillende groepen in het werkveld. Maar ook als lid van de Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ) verenigt hij graag theorie én werkveld. Doel is het ontwikkelen van een heldere methodiek als kwaliteitsgarantie.

Bel 06 215 977 24 of mail maurice@depastoralepartner.nl

Heeft u vragen?

Bel 06-215 977 24
of mail mij direct.

Ik ontvang graag de nieuwsbrief

Invalid Email