Referenties huisbezoek

scheidingslijn-logo

J.W.

Ik heb Maurice ontmoet in 2013, toen ik een moeilijke periode in mijn leven had. De afgelopen jaren heb ik regelmatig een gesprek met hem gehad. Het is bevrijdend om te spreken over de problemen die mij bezighouden. Ik voel me gehoord en gesteund door Maurice. Daardoor kan ik het loslaten en voel ik me begrepen. Hierdoor is er meer rust en zelfvertrouwen gekomen en kan ik beter met de dynamiek, die er soms in mijn leven is, omgaan.

B.v. H.

In 2002 was Maurice voor het eerst bij me toen mijn man onverwachts overleed, hij heeft toen de uitvaart verzorgd . in 2011 is een dochter overleden om dit verdriet een plek te geven ben ik weer in contact gekomen met maurice.

Tijdens deze perioden, in 2014 is ook een tweede dochter van mij overleden, en ook daarbij heeft maurice mij en mijn gezin ondersteund . Ook nu nog komt hij regelmatig bij me en kan ik weer een beetje aan de toekomst denken en met moed en geduld verder gaan. Ik dank hem hier erg voor.

E.P.

In 2013 is mijn vader onverwachts overleden , Maurice heeft toen de uitvaart verzorgd. Voor mijn moeder was het erg moeilijk om de draad van het leven weer op te pakken. Hij heeft haar toen regelmatig bezocht . Ook heeft hij haar bij haar overlijden in 2016 bijgestaan . Voor mijzelf brak er toen ook een moeilijke tijd aan. Maurice bezoek me nu ook vaak  en dat helpt me om meer structuur en houvast te krijgen in mijn leven . Hij stelt vragen die ik zelf niet stel en daardoor leer ik anders te kijken naar het leven.

Heeft u vragen?

Bel 06-215 977 24
of mail mij direct.

Ik ontvang graag de nieuwsbrief

Invalid Email
Please check the captcha to verify you are not a robot.