Rondzenbrief nr.3 jaargang 2 - winter 2015/2016

Kerstbrief De Pastorale Partner

Welkom bij deze kersteditie van de rondzendbrief van De Pastorale Partner. Wij hopen dat u allemaal een gezegend kerstfeest heeft gehad en dat er iets van liefde en vertrouwen mag groeien vanuit de kribbe van kerstmis naar 2016 toe. Wilt u zelf onze gedachten over kerstmis lezen, klik dan op de kop kerstboodschap (zie onder).

Voor een kerstverhaal Klik hier

lijn

Ontwikkelingen bij De Pastorale Partner

Een nieuw pand

Onlangs heeft De Pastorale Partner besloten om een pand te kopen aan de Beeklaan in Den Haag. Het oude pand aan de Groot Hertoginnelaan heeft behoorlijk te lijden gehad door lekkages. Regelmatig zullen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen rond de nieuwe spreek- en luisterkamer met de rondzendbrief en op Facebook.

Meer weten? Klik hier

U kunt ook vriend worden op Facebook (klik hier) zodat u direct van alles op de hoogte bent.

Samen sta je sterk

In de vorige rondzendbrief hebben we even benoemd dat De Pastorale Partner binnen een groter verband werkt van Geestelijk verzorgers.

Meer lezen? Klik hier

Kloosterweekend

In 2015 hebben wij ons beziggehouden met bezinning en spiritualiteit. Daarom waren we van 11 tot en met 13 september te gast bij de Benedictijnse abdij Zevenkerken in Brugge.

Wilt u het verslag hiervan lezen? Klik dan hier

Vooruitblik op 2016

Wat gaan we doen in 2016? Komend jaar gaan we verder in op verdieping in jezelf.

Wil je meer weten klik dan hier

lijn

Recensies

Ook nu hebben we weer een aantal boeken voor u uitgelezen en dvd’s bekeken waarvan wij denken dat ze de moeite waard zijn.

Boeken

Geloven tegen beter weten in’
Wil van den Bercken.

Wil van den Bercken gaat in op de vraag hoe je in deze moderne tijd nog in God kunt geloven en of het christendom de mens van nu nog iets te bieden heeft.

Meer lezen? Klik hier

‘Paus Franciscus, Leven en denken van Jorge Bergoglio’
Francesca Ambrogetti en Sergio Rubin

Indringende en openhartige gesprekken met Jorge Bergollio, de kardinaal van Buenos Aires die in 2013 tot paus werd gekozen. Dit boek biedt een kijkje in de persoonlijkheid en het denken van paus Franciscus. 

Meer lezen? Klik hier

dvd's

Des Hommes et des Dieux

In een tijd van onrust en vluchtelingen is deze dvd een anker van hoop .Een tegengeluid voor stabiliteit en vertrouwen vanuit geloof en verbondenheid.

Meer lezen? Klik hier

lijn

 

Kerstboodschap

Kerstboodschap
Maurice van der Put

Kerstboodschap
Pieter Hartevelt

kerstboodschap