Reactie's uitvaart begeleiding

Beste Pieter,

Wellicht een beetje laat, maar niet minder gemeend! Heel veel dank voor de begeleiding bij de uitvaart van mijn moeder. Je hebt het allemaal heel mooi verwoord. De uitvaart van mijn moeder is een waardig en mooi afscheid voor ons geweest! Héél véél dank.

Groeten, Emy Soesman

Beste Pieter,

Namens al mijn broers en zusters en kleinkinderen nogmaals hartelijk dank voor de zo voortreffelijk verlopen plechtigheid van de begrafenis van onze moeder en oma.

Ik heb zoveel familie gesproken en ook zij waren vol lof wat betreft de dienst met al z’n facetten en uitstekende leiding uwerzijds. Dat is belangrijk, want de familie was compleet en echt iedereen had er een heel goed gevoel van en daar gaat het om.

Met dank en vriendelijke groet, Ton van Kleef

Beste Pieter

Wij hebben de dienst als erg prettig ervaren. Bovendien was de dienst ook erg mooi, het geeft ons een goed gevoel bij de uitvaart. Ik weet zeker dat mijn vader dit ook mooi heeft gevonden.
Bedankt voor de fijne plechtigheid.

Groeten, Ludo

Beste Pieter

Wij zijn heel dankbaar dat het zo is gelopen. Dit moest zo zijn! Kijk met warme gevoelens terug op onze ontmoeting en ervaar hetzelfde als jij, onze paden zullen zich vast weer kruisen!
Lieve groet, ook van Ineke en tot ziens.

Helna de Bruyn

Beste Pieter,

We waarderen het bijzonder dat jij de uitvaartdienst van mijn man en onze vader hebt willen leiden. Ook jouw gebaar waarderen we bijzonder. Bedankt voor de fijne dienst.

Jana Hoek-Van der Plas en de kinderen

Goede avond Maurice,

Hierbij willen wij "als gezin" je bedanken voor de wijze waarop je de uitvaartviering van mijn vader hebt geleid.

In het voorgesprek hebben wij je willen aangeven wat voor soort persoon hij was.

Je hebt dit erg goed weergegeven waardoor de dienst een heel persoonlijk karakter kreeg en de woorden die gezegd zijn helemaal klopten met zijn persoonlijkheid.

Daardoor heeft de dienst zeker bijgedragen aan "het goede gevoel" wat wij over de begrafenis hebben .

Met vriendelijke groeten Wim van der

Hallo Maurice,

Ik wil je ook namens Rens bedanken voor het verzorgen van de uitvaart van ma.
Het was een mooie uitvaart waar ook de genodigden voor de 'kaarsjes' aandacht aan mooie herinneringen hadden gegeven.
Al met al een waardig en warm afscheid.
Dank je Maurice.

Groeten,
Berna

Beste Maurice,

Ik wil jou graag persoonlijk bedanken voor de fantastisch mooie begeleiding van de begrafenis van mijn vader.Dit is precies wat mijn vader wilde. Geen "poespas" maar wel alle waardigheid. Dank voor jouw professionaliteit en emphatie tijdens de voorbespreking. Ik zal mijn vader verschrikkelijk missen. Maar ik heb een fijn gevoel over en mooie herinnering van het afscheid van vandaag.

Gr,alex.

Hallo Maurice,

Ik dacht je gisteren nog even te ontmoeten na afloop van de plechtigheid, maar hoorde dat je nog iets anders moest doen.
Nogmaals hartelijk dank voor de mooie invulling.
Je hebt je helemaal ingeleefd en de dingen perfect
verwoord, ook de vogel was geweldig.
Fijn dat je ons hebt willen helpen, wij hebben het zeer gewaardeerd.

Hartelijk dank en graag tot ziens.
Groetjes,
Nico

Beste Maurice!

Het is nu bijna 1 week geleden dat je voor de "Scotsman", Phil Dale ,een dienst hebt gehouden.
Lieve warme woorden,zorgvuldig geselecteerd.
Het gedicht van ST.Franciscus vond ik heel mooi,en het Avemaria.
Nogmaals dank,ik zal je nooit vergeten.Ik heb heel veel positieve reacties gehad van aanwezigen over de dienst.
Ik vindt jou een zeer gedreven man .
Veel succes met alles.

Met vriendelijke groeten,
Edith Dale

Verleden jaar is helaas mijn vader overleden. Hij was een gelovig man en daar wilden wij bij zijn uitvaart ziet aan voorbij gaan. Maurice heeft toen op een werkelijk heel warme en persoonlijke manier de dienst begeleid. Er was ruimte voor persoonlijke wensen en ook voor de muziek was veel aandacht. Maurice, heeft met zijn mooie stem en warme persoonlijkheid een prachtige invulling gegeven.
Een jaar later hebben wij helaas weer contact op moeten nemen, Maurice mocht ons weer bijstaan, ons moeder was overleden. Zij had uitdrukkelijk de wens uitgesproken op net zon manier een afscheidsdienst met Maurice te krijgen.

Maurice, bedankt.

Hallo  Maurice,

Er ligt alweer een (voorbijgevlogen) week achter ons, maar ik wilde je persoonlijk toch nog even laten weten dat we mede door jouw inzet, op de goede manier van onze tante afscheid hebben kunnen nemen. Nog hartelijk dank hiervoor.

groet Ria van Rijn-Janssens

Beste Maurice,

Het is inmiddels al weer iets meer dan 2 maanden geleden dat jij de uitvaart van Henk hebt geleid. Ik wil jou alsnog bedanken voor het verzorgen van een prachtige dienst, waardoor het voor Paula, Barry en mij als heel warm en liefdevol is ervaren. Tot op de dag van vandaag krijg ik van mensen te horen wat een bijzondere en mooie dienst het is geweest. De afgelopen maanden zijn best moeilijk en verwarrend geweest en het gemis is ongelofelijk groot. Langzaam komen er ook weer dagen dat ik weer "normaal" kan denken en probeer ik weer enigszins een nieuw ritme op te bouwen.
Vandaar dat ik nu toch een berichtje aan je wil sturen om je te bedanken, omdat jij heel veel hebt bijgedragen aan het warme gevoel bij het afscheid van Henk, door de woorden die je hebt gesproken en de manier waarop je zo goed hebt aan kunnen geven hoe bijzonder Henk voor velen was.
Het verdriet is niet minder, maar het geeft wel een goed gevoel dat het afscheid passend was en het geloof van Henk een juiste plek heeft gekregen. Dank je wel.

Met vriendelijke groet,
Christa van Wissen

Beste Maurice,

Ik bedank je voor de wijze waarop je de uitvaartdienst van onze moeder (Rie de Groot - Oosterhof) hebt vormgegeven.Je hebt op een prachtige zachte manier de scherpe randen er afgehaald.
Ik schrijf dit op persoonlijke titel omdat ik de behoefte tot dit schrijven heb, maar ik durf te stellen dat al mijn broers en zussen mijn woorden onderstrepen. Maurice, nogmaals dank. Mede dankzij jou kunnen we beginnen aan een volgende fase van ons leven.

vr. groet,

Beste Maurice,

Hierbij wil ik je nogmaals van harte danken voor de mooie uitvaartdienst van mijn man Ben.
Het is zo mooi en warm gedaan. De zegening, het weghalen van de ringen, het sluiten van de kist samen met de kinderen en kleinkinderen.
Daarna de dienst met zoveel mooie en troostrijke woorden; de vogel die zijn vrijheid kreeg.
Het was een verdrietig maar tegelijk zo'n warm gebeuren. Wij zijn daar zo blij mee. Ben zou zeggen: Het was een dag vol genade!
Heel veel dank daarvoor, ook namens mijn dochters.
Nelly Vermunt